Najlepszy program antywirusowy
|
01-28-2015, 17:26
|
|||
|
|||
Najlepszy program antywirusowy
Jaki jest wg Was najlepszy program antywirusowy? Z jakiego korzystacie?
I jeszcze - czy warto zaufać tym darmowym? Ja osobiście najdłużej korzystałem z Avast!, później miałem chwilowy epizod z Kaspersky'm, obecnie ponownie powróciłem do Avasta. Jednak nie wiem, czy to dobry wybór... |
|||
01-28-2015, 21:05
|
|||
|
|||
RE: Najlepszy program antywirusowy
Według mnie najlepszy jest Kaspersky, ja osobiście używam Kaspersky Internet Security.
Z darmowego to już nie pamiętam kiedy korzystałem, ale zdaje się, że avast na większości komputerów, gdzie go instalowałem nie powodował zbyt wielkich obciążeń. |
|||
01-28-2015, 21:44
|
|||
|
|||
Według mnie najlepszy darmowy to Avast. Drugi w tej kolejności Comodo Internet Security.
A z płatnych to Kaskeprsky, we wszystkich testach wygrywa, nieznacznie gorszy jest Norton. |
|||
01-30-2015, 13:58
|
|||
|
|||
A ja używam takiego programu jak Malwarebytes Anti-Malware. Najlepszy i co najważniejsze - darmowy.
|
|||
03-21-2015, 16:28
|
|||
|
|||
Przyłączam się do użytkowników polecających Kaspersky. Przetestowałam ich wiele od Avast po ESET. Kaspersky daje chyba najlepszą funkcjonalnośc i bardzo dobre wsparcie w zakresie aktualizacji bazy potencjalnych zagrożeń.
|
|||
04-23-2015, 12:08
|
|||
|
|||
dla mnie - użytkownika nieustannego, ale niezbyt obeznanego w sprzęcie - najlepszym programem jest kaspersky.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości