Najlepszy program antywirusowy - Wersja do druku +- Forum Komputerowe PC - Pomoc IT (http://forum.nowinkait.pl) +-- Dział: Oprogramowanie - Software (/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Aplikacje użytkowe (/forumdisplay.php?fid=29) +--- Wątek: Najlepszy program antywirusowy (/showthread.php?tid=246) |
Najlepszy program antywirusowy - KaVe - 01-28-2015 17:26 Jaki jest wg Was najlepszy program antywirusowy? Z jakiego korzystacie? I jeszcze - czy warto zaufać tym darmowym? Ja osobiście najdłużej korzystałem z Avast!, później miałem chwilowy epizod z Kaspersky'm, obecnie ponownie powróciłem do Avasta. Jednak nie wiem, czy to dobry wybór... RE: Najlepszy program antywirusowy - d2b - 01-28-2015 21:05 Według mnie najlepszy jest Kaspersky, ja osobiście używam Kaspersky Internet Security. Z darmowego to już nie pamiętam kiedy korzystałem, ale zdaje się, że avast na większości komputerów, gdzie go instalowałem nie powodował zbyt wielkich obciążeń. RE: Najlepszy program antywirusowy - Kitan - 01-28-2015 21:44 Według mnie najlepszy darmowy to Avast. Drugi w tej kolejności Comodo Internet Security. A z płatnych to Kaskeprsky, we wszystkich testach wygrywa, nieznacznie gorszy jest Norton. RE: Najlepszy program antywirusowy - kasica20 - 01-30-2015 13:58 A ja używam takiego programu jak Malwarebytes Anti-Malware. Najlepszy i co najważniejsze - darmowy. RE: Najlepszy program antywirusowy - Panala - 03-21-2015 16:28 Przyłączam się do użytkowników polecających Kaspersky. Przetestowałam ich wiele od Avast po ESET. Kaspersky daje chyba najlepszą funkcjonalnośc i bardzo dobre wsparcie w zakresie aktualizacji bazy potencjalnych zagrożeń. RE: Najlepszy program antywirusowy - asiako - 04-23-2015 12:08 dla mnie - użytkownika nieustannego, ale niezbyt obeznanego w sprzęcie - najlepszym programem jest kaspersky. |