Android czy iOS?
|
01-28-2015, 17:56
|
|||
|
|||
Android czy iOS?
Który system dla urządzeń mobilnych jest wg was lepszy - android, ios? A może windows mobile?
Ja sam najwięcej do czynienia miałem z androidem. Jego mankamentem jest na pewno to, że po jakimś czasie tragicznie zamula i trzeba resetować. W ajfonach tego raczej nie ma. Jednak przewagą nad systemem Apple jest chyba dostępność aplikacji. Android ma tego całą masę (chociaż trzeba przyznać, że sporo z nich to śmieci). Z kolei zaletą iOS jest większe bezpieczeństwo. Jak wy uważacie? |
|||
01-28-2015, 20:59
|
|||
|
|||
RE: Android czy iOS?
Każdy system ma swoje wady i zalety . Lubię Androida i IOS, ale windows phone jakoś mi nie przypadł do gustu.
Nawet najlepszym zdarzają się jakieś wpadki, nie da się wszystkiego przewidzieć. |
|||
01-29-2015, 11:40
|
|||
|
|||
Jak dla mnie to Android jest najlepszy. Wiele aplikacji, można zarządzać wszystkim w prosty sposób itd.
IOS nie przypadł mi jakoś do gustu, ale nie twierdzę, że nie jest dobry. |
|||
01-30-2015, 14:12
|
|||
|
|||
Zdecydowanie Android, ale podejrzewam, że to jest kwestia przyzwyczajenia. Chociaż póki co nie zamienię mojego smartfona na żaden inny.
|
|||
01-30-2015, 18:18
|
|||
|
|||
A ja jestem 'szczęśliwym' posiadaczem Windows Phone : )
I, uwierzcie, częściej mam ochotę wywalić ten telefon za okno, niż zapalić. A palaczem jestem nałogowym. Najlepszy (moim zdaniem oczywiście) jest android. Lubię ten system |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości