Forum Komputerowe PC - Pomoc IT
Jaki wasz ulubiony Film ?? - Wersja do druku

+- Forum Komputerowe PC - Pomoc IT (http://forum.nowinkait.pl)
+-- Dział: Pozostałe dyskusje (/forumdisplay.php?fid=31)
+--- Dział: Hyde Park (/forumdisplay.php?fid=38)
+--- Wątek: Jaki wasz ulubiony Film ?? (/showthread.php?tid=304)

Strony: 1 2

Jaki wasz ulubiony Film ?? - OLeXy - 02-02-2015 21:57

W tym temacie proszę podawać wasze ulubione filmy Smile. Najlepiej aby wraz z tytułem i odpowiedzią co się wam w nim podobało, proszę podać osadzone Wideo z Trailerem, aby inni mogli zobaczyć i ewentualnie zachęcić się do obejrzenia.

Z racji, że zaczynam temat to moim ostatnio ulubionym filmem był Udając Gliniarzy / Let's Be Cops 

W filmie uwielbiam obu aktorów, hahaha 2 idioci udają gliniarzy Smile i takie jaja są, że masakra. Kupili nawet radiowóz na ebayu haha

Trailer:
[youtube]KxxXIm7AYyc[/youtube]

RE: Jaki wasz ulubiony Film ?? - d2b - 02-03-2015 00:26

Też oglądałem Udając Gliniarzy / Let's Be Cops  Smile film naprawdę bardzo dobry i śmieszny.
Sam polecam obejrzeć np. Głupi i głupszy bardziej (Dumb and Dumber To) - Też bardzo dobra komedia przy której można się pośmiać Smile.

[youtube]I-sndGpjU9g[/youtube]

RE: Jaki wasz ulubiony Film ?? - asiako - 04-21-2015 12:28

"Let's be Cops" naprawdę daje radę, choc film, który na mnie ostatnio zrobił bardzo duże wrazenie to "Boyhood". Kręcony przez kilkanaście lat, którzy wracali na plan na kilka dni co roku. Naprawde polecam.

// Temat wymaga dodania osadzonego VIDEO z trailerem!

RE: Jaki wasz ulubiony Film ?? - nitka40 - 02-08-2017 01:41

Co ty wiesz o swoim dziadku,super jest

RE: Jaki wasz ulubiony Film ?? - MArciN22 - 09-09-2017 17:16

Moim ulubionym filmem jest Pitbull Nowe porządki - dobra gra aktorska , sporo śmiesznych tekstów podobno nie zmyślonych tylko z życia no i występuje w nim elita polskiego aktorstwa np Linda
[youtube]Zcj4fc9na4M[/youtube]

RE: Jaki wasz ulubiony Film ?? - Frediks - 09-20-2017 09:32

A do mnie ten film nie przemówił. Wole horrory typu Ring, Oszukać przeznaczenie.

RE: Jaki wasz ulubiony Film ?? - kawka84 - 09-29-2017 20:46

Widział ktoś "Sztanga i kasz"? O dresach, którzy okradają bogaczy. Na faktach. Boska komedia.

RE: Jaki wasz ulubiony Film ?? - marcin19lbk - 11-20-2017 21:48

Ja bym poszukał info na ten temat w Internecie. To sie zaskakująco często opłaca Smile

RE: Jaki wasz ulubiony Film ?? - Gradny - 02-22-2018 13:33

Dla mnie najlepszy jest Forest Gump Smile Nie ma lepszego filmu Big Grin

RE: Jaki wasz ulubiony Film ?? - magnez - 05-30-2019 16:18

Ulubiony film od dawna to Avatar. Ze względu na pracę jaką James Cameron włożył w przygotowanie tego filmu. Czekam już dobre 10 lat na kontynuację, mam nadzieję, że wyjdzie już w następnym roku.

RE: Jaki wasz ulubiony Film ?? - wohybido - 09-04-2020 15:10

Jednym z moich ulubionych filmów jest druga część batmana w reżyserii Christophera Nolana, wszystkie trzy są świetne, ale jeżeli ktoś nie widział to polecam sprawdzić.

RE: Jaki wasz ulubiony Film ?? - glaczek - 11-24-2020 18:24

moim takim filmem jest szybcy i wsciekli a raczje serią filmów