Szablon do joomla! - Wersja do druku +- Forum Komputerowe PC - Pomoc IT (http://forum.nowinkait.pl) +-- Dział: Pozostałe dyskusje (/forumdisplay.php?fid=31) +--- Dział: Grafika (/forumdisplay.php?fid=37) +--- Wątek: Szablon do joomla! (/showthread.php?tid=253) |
Szablon do joomla! - LePTor - 01-28-2015 18:04 Witam, mam pytanie do grafików doświadczonych raczej w CMSach, mianowicie: ile mógłby kosztować średniej trudności szablon pod joomle 1.6? RE: Szablon do joomla! - OLeXy - 01-29-2015 11:38 Lepiej kupić szablon na themeforest, w tej kasie kupisz profesjonalny szablon niż zrobiony przez kogoś. Ponadto tamte szablony maja wiele bajerów, a jeżeli wykonuje ktoś to za każdą pierdołę płacisz bo on musi poświęcić czasami po kilka godzin aby coś napisać. RE: Szablon do joomla! - d2b - 01-29-2015 20:42 To w końcu pytanie do grafika czy webdevelopera?? Jak zależy Ci na przejrzystym wyglądzie itd. to lepiej skorzystać z themeforest jak to wspomniał kolega wyżej. RE: Szablon do joomla! - LePTor - 01-30-2015 17:56 Super, dzięki wielkie. Nie wiedziałem o themeforest, a jak pytałem kiedyś jednego grafika o taką 'wycenę', to mówił że koło 400złotych. Nie powiem, trochę mi kapcie spadły |