Skanowanie bez tuszu - Wersja do druku +- Forum Komputerowe PC - Pomoc IT (http://forum.nowinkait.pl) +-- Dział: Sprzęt komputerowy - Hardware (/forumdisplay.php?fid=10) +--- Dział: Urządzenia perfyferyjne - Peripheral device (/forumdisplay.php?fid=21) +--- Wątek: Skanowanie bez tuszu (/showthread.php?tid=249) |
Skanowanie bez tuszu - KaVe - 01-28-2015 17:40 Witam, mam takie pytanie: czy jest możliwe, że moje urządzenie wielofunkcyjne odmówi skanowania bo nie ma tuszu? Problem wydaje się niedorzeczny, ale słyszałem, że może się to zdarzyć, zwłaszcza w urządzeniach firmy HP. I sam kilka razy zetknąłem się z podobną sytuacją. Mam więc pytanie do bardziej ogarniętych w tym temacie - czy rzeczywiście może tak być? I jeśli tak, to dlaczego producenci decydowaliby się na takie działania? RE: Skanowanie bez tuszu - d2b - 01-28-2015 20:44 Nigdy w swojej karierze nie spotkałem się z czymś takim, aby urządzenie wielofunkcyjne odmawiało skanowania przy braku tuszu, bądź wyciągniętego cartridge. Jakiś błąd pokazuje drukarka ?? |